Workshop ‘In the picture; aanbesteden of duurzame positie?’

bg nieuw met model 1200

 

Als organisatie wilt u altijd in topconditie zijn. U zorgt dat u goed zichtbaar bent in markt, ziet nauwlettend toe op een gezond financieel klimaat en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Elke jaarlijkse aanbesteding ziet u daarom met vertrouwen tegemoet.

Maar het politieke klimaat verandert en er is duidelijk werk aan de winkel! U bent namelijk niet meer de enige in de markt. Een flink aantal goed voorbereide concurrenten staat klaar om u af te troeven, en uw plek op de markt in te nemen. Klinkt vervelend, maar de huidige situatie vraagt duidelijk om een nieuwe strategie. En dat is soms met recht een uitdaging te noemen.

Planzo. is specialist op het gebied van strategisch plannen en bovendien een ervaren adviseur in commerciële trajecten. Tijdens onze workshop ‘aanbesteden of duurzame positie?’ maakt u kennis met onze effectieve en doelgerichte manier om uw organisatie als een aantrekkelijke en positie en profiel in de markt te zetten. U krijg daarom de juiste handvatten om de eerste concrete stappen te maken. Wij nemen u mee in de wereld van de opdrachtgevers en aanbieders en laten u zien hoe u uw organisatie maximaal kunt inzetten als het op aanbestedingen aankomt.

Dus bent u op zoek naar de meest efficiënte aanbestedingsstrategie en wilt u concrete handvatten? Schrijf u dan vóór 22 september in via onderstaand formulier Onze workshops zijn bewust kleinschalig, omdat kwaliteit voorop staat. Er is ruimte om uw eigen vraag of casus in te dienen. Deelname is gratis!

Ja, ik meld mij aan voor deze workshop.

  Uw organisatie

  Uw naam

  Uw functie

  Uw e-mail

  Aantal deelnemers

  Ja, ik meld mij aan voor de workshop ‘In the picture; aanbesteden of duurzame positie?’
  Ja, graag wil ik ook een vraag of casus indienen.
  Stuur uw vraag of casus toe via het veld opmerkingen of per mail aan info@planzo.nl. Omschrijf hierin duidelijk de situatie en uw vraag/knelpunt

  Ik sta voor een stevige uitdaging. Ik heb interesse in een incompany-sessie. Neem contact met mij op voor meer informatie en een nadere kennismaking.

  Hou mij op de hoogte van workshops van Planzo.

  Opmerking